Produkter

Vi hjælper vore kunder med alt indenfor computer, server, netværk, print/kopi/scan, backup, tele/data, sikkerhed, data recovery, virus/spam og web/hosting.
CombiTech ApS forhandler et bredt sortiment af it-produkter. Baseret på mange års erfaring har vi udvalgt nogle førsteklasses varemærker og produkter, som vi anbefaler til vore kunder. Vores filosofi er, at vi hellere vil være rigtig stærke på nogle få mærker, end halvgode på mange. Men de fleste mærker kan selvfølgelig skaffes, hvis kunderne efterspørger dem.
Vi forhandler udelukkende professionelle pc’er, hvilket betyder, at vi ikke kan være med i kampen om at levere de billigste pc’er. Til gengæld leverer vi stabile, driftssikre kvalitets-pc’er, der er beregnet til hård og langvarig brug og er baseret på den nyeste teknologi.
Vi er i tæt dialog med producenter og distributører af de produkter, vi forhandler, og det giver os en lang række fordele. Først og fremmest er vi altid opdateret på teknikken, men det giver os også adgang til hurtig og professionel support. Som med al anden elektronik kan der også opstå problemer med it-udstyr, og så er det vigtigt, at problemerne bliver løst hurtigst muligt.
Vi deltager jævnligt i producenternes tekniske træningsforløb og certificeringer og kan dermed altid yde en professionel rådgivning og support på de produkter, vi forhandler.