Om os

CombiTech ApS skiftede for nylig ejer, således at det nu er Søren Bager Christiansen som styrer slagets gang hos CombiTech ApS i Hadsund.
CombiTech ApS er en dynamisk IT-virksomhed, med fokus på IT-support samt salg og installation af IT-udstyr og software. CombiTech har primært fokus på erhvervskunder, men har også private kunder. Erhvervskunderne er typisk virksomheder med 1-50 ansatte, og CombiTech fungerer ofte som kundernes eksterne IT-afdeling. Det vil sige, at kunderne benytter CombiTech, når der er behov for support og nyanskaffelser af IT-udstyr og software.
CombiTech lægger stor vægt på personlig kundebetjening, og vi har ofte meget langvarige kunderelationer, hvor kunderne vender tilbage igen og igen. Det er vi stolte af, da det er et klart signal fra vore kunder om, at de føler sig i gode hænder, når vi løser deres IT-opgaver.
CombiTech har kontor i kontorfællesskabet Jacob Møllers Gård i Hadsund, beliggende ved Mariager Fjord mellem Aalborg og Randers. Vi har naturligvis en del kunder i lokalområdet, men vi har også kunder i resten af landet.